top of page
Anchor 0
ANKER 1
Jaren '30 huis met centrale keuken en gouden kraan
Dromenland voor een schattig meisje
Waar je denkt in een oude boerderij te zijn beland maar op de gevel 2020 prijkt
Heerlijke keuken met uitzicht naar buiten en de gasten
Haard aan en neerstrijken in de press room chair van Gerrit Rietveld
Dit bloemkozijn is meer een levend schilderij, dat met de seizoenen mee kleurt
Not only white, dat is deze badkamer zeker, strak en toch gezellig
Slapen onder een bloemenzee van Rijks
Hang je jas maar op in deze garderobe met prachtig notenhouten maatwerk
Kijken we vanavond TV of steken we de haard aan?
Nieuwbouw huis in een landelijke omgeving
Autoshowroom die opduikt in de Veense polder
Jaren '70 huis in een nieuw jasje
Werkplek van Kitty, hier werken architecten, bouwkundig tekenaars, bouwtechnici en interieur ontwerp
Wassen en drogen op hoogte en daarnaast alle was gesorteerd, om het  was leuker te maken

Een basisindeling waarvan u zegt: “Ja, dit klopt! Dit past echt bij ons!”

ANKER 2
Kitty's advies

Denkt u ook wel eens; “Ik wil de indeling van de benedenverdieping helemaal anders, maar ik weet niet hoe” of “Ik heb zoveel woonwensen maar zo weinig plek om deze te realiseren”? Dat is heel herkenbaar! Het draait hierbij vaak om het gevoel dat er iets niet klopt aan de inrichting van uw huis maar u weet niet precies waar dat aan ligt. Laat staan dat u weet hoe u dit oplost.

 

U zoekt een frisse kijk en creatieve aanpak, zonder dat de praktische kant uit het oog wordt verloren. Maar… u zoekt geen eigenwijze interieurontwerper die zijn eigen zin doordramt. Nee, u bent op zoek naar iemand die goed luistert naar uw wensen en deze kan vertalen naar een indeling die perfect past bij u en uw leven. U zoekt naar een gewoon bijzonder creatief adviseur; Kitty Mouwen.

 

Een andere unieke kijk op de indeling van uw huis

Verrassend

Mijn ontwerpen zijn gebaseerd op het denken in oplossingen en mogelijkheden. Al uw wensen worden vertaald in de nieuwe indeling van uw woning. Met een frisse en creatieve kijk wordt een functioneel, praktisch en altijd verrassend ontwerp gemaakt. Het eindresultaat? Een plaatje dat klopt!

Doordacht

Goed doordacht interieuradvies is altijd een goede investering. Met mijn ontwerpen maak ik visueel kenbaar wat het beste past bij uw woonvisie. U doet hierdoor geen ondoordachte aanschaffen, u creëert een krachtige basis van vaste elementen, heeft minder keuzestress en u heeft zekerheid over eindresultaat.

Technisch

U krijgt niet alleen ontwerpvoorstellen die creatief en verrassend zijn, maar die ook functioneel en technisch haalbaar zijn. Mijn technische achtergrond is van grote toegevoegde waarde op deze ontwerpen. Alles wat is bedacht kan namelijk ook uitgevoerd worden en dat met oog voor kwaliteit, naar wens van de klant en volgens duidelijke technische specificaties. 

ANKER 3

Van uw huis echt een thuis maken

Kitty's aanpak

Elk traject start met een vrijblijvend en oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek worden uw wensen en eisen geïnventariseerd en het wordt vaak direct duidelijk of er een klik is. We bespreken samen de mogelijkheden van een eventuele samenwerking. Aan de hand van dit gesprek volgt de offerte en na akkoord ga ik voor u aan de slag. 

 

Er is in kaart gebracht wat u verlangt van de ruimtes in uw huis, welke functionaliteiten deze moeten hebben maar ook welk gevoel deze u moeten geven. Alles wat u belangrijk vindt wordt meegenomen in mijn ontwerpstudies. Een puzzel waarin de stukjes door mij vaak op unieke wijze in elkaar worden gezet met een verrassend eindresultaat.

 

Mijn ontwerpvoorstellen zijn altijd heel doordacht. Er is nagedacht over het gevolg van elk facet in het ontwerp. Uiteindelijk presenteer ik u het ontwerp dat het beste aansluit bij uw wensen. De basisindeling van de ruimte is hier bepaald, alle vaste elementen zijn hier in opgenomen en aangevuld met de gewenste meubelstukken. 

 

Samen nemen we het ontwerpvoorstel uitgebreid door. Ik leg u uit waarom bepaalde keuzes zijn gemaakt en ik geef u vervolgens de tijd om na te denken over het voorstel. We bespreken uw opmerkingen, het voorstel wordt bijgestuurd waar nodig en zo ontstaat uiteindelijk het beste ontwerpplan.

 

Hierna volgt, de uitwerking van het vloerenplan, de verwarming, het lichtplan (ook elektra), het uittekenen van vast meubilair en alle materialisatie. U ontvangt dus niet alleen een ingetekende plattegrond maar een volledig technisch uitgewerkt plan voor de indeling van de door u aangegeven ruimte(s) cq. verdieping(en). 

 

De ideeën en oplossingen die samen het eindresultaat vormen worden door KITTY MOUWEN interieurontwerp van begin tot eind gerealiseerd. Inclusief het contact met de uitvoerende partijen!

ANKER 4
2019_12_23_6827.jpg
Hallo!

Wat leuk dat u op mijn site aan het rondkijken bent.

Ik hoop dat u enthousiast bent over mijn werk en ik kan me voorstellen dat u nieuwsgierig bent geworden naar de persoon Kitty Mouwen.

 

Ik ben een enthousiaste, nuchtere en heel toegankelijke interieurontwerper. Mijn creatieve hart gaat sneller kloppen van mooie, met liefde ontworpen designstukken, strakke vormen, bijzondere interieurbelevingen en prachtige steden. Inspiratie krijg ik eigenlijk van bijna alles wat ik om me heen zie en beleef. Ik bezoek regelmatig beurzen en evenementen in Europa, lees veel vaktijdschriften en ik ben regelmatig online te vinden op diverse inspirerende sites. 

 

Ik heb een creatieve én technische achtergrond, wat in mijn werk heel goed van pas komt. Niet alleen vind ik het een uitdaging om de meest perfecte woningindeling te creëren maar ik kan dit vervolgens ook nog tot in detail technisch uitwerken. 

  • Facebook - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend en oriënterend gesprek?
Bel, mail of vul onderstaand contactformulier in.
 
telefoon      06 23 75 13 04
e-mail         kittymouwen@me.com

Kitty Mouwen maakt deel uit van het bouwteam van Studio Citadel
website       Studio Citadel
adres           Citadellaan 203 • 5212 VD ‘s-Hertogenbosch

Door dit bericht te verzenden ga je akkoord met de privacy verklaring

Bedankt voor de inzending!

bottom of page