Project RM, totaalproject

Vind de juiste balans en creëer rust

Opdrachtgever: gezin met 2 jonge kinderen

Soort woning: twee-onder-éénkapwoning

 

De wensen

Creëer een huis dat licht is, ontspanning geeft, buiten en binnen verbindt, leven kent en uitademt, in harmonie is, sfeervol is, opgeruimd is en ruimte biedt voor het gezin.

 

De opdracht

De volledige benedenverdieping opnieuw indelen waarbij het huis in balans is;

een plek die rust biedt aan het hele gezin. 

 

De oplossing

Om optimaal gebruik te maken van het buitenlicht is de keuken in het hart van de woning geplaatst en zijn alle zitplaatsen zodanig gesitueerd dat er altijd direct zicht naar buiten is. Er is een aparte speelkamer voor de kinderen en er is een raam aan de voorzijde van de woning dat als een levend schilderij wordt omlijst en waar heerlijk kan worden gezeten in de brede vensterbank. 

 

Het resultaat

Een compleet plan waar het maximale qua mogelijkheden uit de woning is gehaald en alle gewenste elementen niet alleen zijn meegenomen maar zelfs zijn versterkt door de unieke indeling. 

 

Ons huis wordt een plek welke voor ons gezin een echt thuis gaat vormen, een plek waar rust is en waar alles klopt! En dat dankzij Kitty!

© 2020 KITTY MOUWEN interieurontwerp