top of page

Bikepacktrip '21 > deel 3

Mechelen - Thuis

Bikepacktrip '21 > deel 3

It’s all Good

Vandaag werd de bikepack trip afgerond, na een goede nachtrust zijn Lies en ik nog even koffiekoeken gaan halen op de Duffelse Markt; dit doet me denken aan vroeger: veel volk, volle kramen, houten bakken met kaarten en natuurlijk snoep en vogeltjes; Alleen die mondkapjes, die hadden we toen niet.
Rond kwart over 11 werd t toch tijd om te vertrekken want je raad het al, het weer doet wat ie wil.
Duffel nog niet uit en er kwam een F16 overvliegen, dat is bij de laatste dag van de Tour de France ook altijd 😊, ik kreeg alleen nog geen gekleurde uitlaatgassen.
De route was erg mooi, langs Lier, veel water, mooie natuurgebieden…. Toen Baarle Hertog op de verkeersborden werd weergegeven, begon het natuurlijk weer te regenen, jasje aan en doorgaan.
Eenmaal de grens gepasseerd werd meteen weer duidelijk dat ik in Nederland was, fietsers voorrang verlenen doen we niet, ook niet als het regent; jammer joh! (Denk er volgende keer eens aan wat liever te zijn!)

Aangekomen op het Bels lijntje, ging de zon weer schijnen, maar jeej, wat een lang end is dat; bij Tilburg kwam ik een hondenuitlater tegen met een shirt: ‘It’s all good’. Ik denk dan altijd: zou dat God zijn?!
Ik ga er niet vanuit dat ie in Tilburg woont, maar ge wit t nooit war.
De laatste strook is sinds kort aangegeven met een dikke groene streep, nog ff tanden bijten. Gelukkig toch nog ff een pensionada gesproken tot aan Loon op Zand, over mijn mooie titanium fiets (vaak onderwerp van gesprek), dat gaf nog even moraal.
Het geluid van de Python, de wenstunnel en de Molen zeggen dat ik er bijna ben… Het Fort is in zicht wanneer er dikke druppels op het wegdek belanden; precies op tijd thuis: it’s all good!

Bedankt voor de support, over paar dagen zal ik weer normaal kunnen zitten en kijk ik er vast met plezier op terug ☺️

Stats:
310,63km in 4 dagen
13uur op het zadel 😬
Elke rit regen
4 koffiekoeken, 5 bananen en 2 repen;
voor rest heerlijk gegeten en gedronken in Bels
Mijn vitamine .Be is voorlopig wel even aangevuld

bottom of page